איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות??
למה לאפות ברינג??
השימוש ברינג הוא מאוד נוח, הדפנות שלו גבוהות, יחסית. העוגה אינה נדבקת ויש לו פיזור חום אחיד דבר שתורם לכך שהעוגה יוצאת ישרה . הוא בא במגוון צורות וגדלים שלא לדבר על הניקוי של תבנית רגילה מול ניקוי של רינג.
איך משתמשים???
יש שתי שיטות נפוצות לאפיה ברינג – שימוש בנייר אפיה או בנייר כסף.
בשיטה הראשונה נזדקק לשני ניירות אפיה, עיפרון ומספרים.
את הנייר הראשון מניחים על תבנית התנור.
על הנייר השני מסמנים את היקף הרינג.
מכינים את התחתית לרינג - מקפלים את הנייר לרבע וגוזרים בקו המרוחק בשני ס"מ מהקו שסימנו. גוזרים את הקשת שנוצרה פסים פסים, כמעט עד לקו המסומן - היקף התבנית.
אם אנו מתכננים לאפות עוגה בעלת דפנות גבוהות גוזרים מהנייר שנותר רצועות רחבות שיגביהו את הדפנות.
מרכיבים:
מניחים את הרינג על התבנית עם נייר האפיה.
מדביקים עם מעט מים את רצועות הנייר לדופן הרינג
מניחים את עיגול הנייר הגזור על תחתית הרינג, ומסדרים את הדפנות
זהו! עכשיו ניתן לשפוך את הבלילה לרינג.
ולאחר האפיה -
בשיטה השניה נשתמש ביריעת נייר כסף הגדולה ב10 ס"מ מהיקף הרינג.
מניחים את הרינג על נייר הכסף, את העודפים מהדקים לדופן החיצונית.
גם כאן, אם כמות הבלילה גדולה יש להכין "הגבהת דפנות" מרצועות נייר אפיה.
שופכים פנימה את הבלילה ו...לתנור!!
ולאחר האפיה -
יש לכם שאלות? נתקלתם בבעיה?
המייל שלי ממתין לשאלות שלכם - [email protected]
בהצלחה!
מיכל
מיופי של עוגות