מאמר - האתר הראשי להפצת מאמרים וקידום מקצועי
כניסה למערכת כותבי מאמרים כתיבת מאמר חיפוש מאמר מאמרים
 
 
 

הצוף של החיים

הצוף של החיים!

/ בני מרגליות

הצוף של החיים!

 

תגידו – איך אתם מפנקים את עצמכם?

כבר שנים אני עורך עם כל אחד מילדיי יום כייף – אחת לכמה זמן.

במהלכו אנחנו מממשים את התוכניות והמשאלות שרקם ילדי.

זהו תענוג ענקי לכל אחד מילדיי, לי ולביחדנ'ס שלנו.

בפעם האחרונה שבני הבכור רן ואני ערכנו יום כזה, קינחנו אותו בנמל תל אביב – כשרן מוביל אותנו למסעדה כייפית " קום איל פו " (comme il faut בצרפתית = כמו שצריך).

אני תמיד מעדיף כלי פלסטיק יפים על פני כלי זכוכית או חרסינה.

במיוחד אני אוהב כלים בעלי עיצוב מצודד הנעימים למגע ולאחיזה.

הם נותנים לי תחושה קרובה ונטולת חשש כי הכלי ייפול וישבר.

השרות ב" קום איל פו" מסביר פנים ומהיר והשתייה הקרה מגיעה לשולחננו בכוסות פלסטיק מהממות שכמותן טרם פגשתי.

כל הארוחה אני לוגם, אוחז, מניח, ממשש, מתבונן מכל זווית, מראיין את רן לדעתו על הכוסות ובעיקר מתפעל ממערכת היחסים האינטימית שנוצרה בין כפות ידי - לבין הכוס החדשה בחיי.

ממש אהבה מליטוף ראשון.

בסיום הארוחה אני מבקש לדבר עם המנהל. משתף אותו בחוויית האירוח הנעימה שלהם ובתפריט הטעים; ושואל אותו היכן ניתן לרכוש כוסות מקסימות שכאלו.

המנהל "טל חליבה" קשוב ונעים מאוד אומר לי כי לצערו הפסיקו לייבא אותן לישראל, מספר לי כי בקרוב יחליפו אותן באחרות – ולהפתעתי שואל אותי האם אחפוץ באחדות מהן.

אני שומע את ליבי ההולם בצעקות ובתרועות : "כן, בטח, איזה ענק !"

משאיר לו בשמחה רבה כרטיס ביקור וביחד עם רן מתענג על קינוח כייפי של תענוג משותף.

עוברים שבועיים. על קו הטלפון קול בלתי מוכר. זהו "טל" ממסעדת " קום איל פו ".

"זוכר שאהבת את הכוסות שלנו?"

שוב ליבי צורח מתוכי בהתרגשות מופתעת מאוד "בטח, איזו הפתעה, ואיזה ענק שאתה התכוונת וגם מימשת".

"אז הן כבר מחכות לך כאן – מתי אתה מעוניין לבוא לקחת אותן?"

ואני הכול כך שמח (גר במודיעין ולא מזדמן בקרוב לאזור הנמל) מתחיל לחשוב על רעיונות חלופיים.

"לא נורא" קוטע טל את מחשבותיי. "מאיה – מלצרית אצלנו – גרה בשוהם ותשמח לקצר לך את המרחק".

ואני לא יודע את נפשי משמחה ומהשתאות על הבעדניקיות של האדם הטוב הזה אשר ממש לא הכרתיו קודם.

עוברים יומיים ועל הקו קול צעיר ונעים. "שלום זו מאיה מ" קום איל פו ", הכוסות ממתינות לך אצלי ואתה מוזמן לקחת אותן בחפץ לב".

ומאז הכוסות שבמטבח – ואני, לא יודעים את נפשנו מרוב התרגשות.

ממש נראה כי נועדנו מראש. כל מפגש בנינו – חגיגה.

וטל ומאיה – נראה כי הם שושבינים בכירים למרקחת זו.

מה תגידו על נפלאות החיים ועל טוב ליבם של אנשים?

אני מאחל לכם ימים מלאי צוף והתענגות רבה על כל לגימה ולגימה,
בני

בני מרגליות
מחבר הספר "לאמן את הפרפר". מאמן מומחה לפריצת דרך ויועץ ארגוני בכיר. חבר לשכת המאמנים וחבר בכיר באיפ"א – ארגון היועצים הארגוניים.
מחבר הספר "לאמן את הפרפר". מאמן מומחה לפריצת דרך ויועץ ארגוני בכיר. חבר לשכת המאמנים וחבר בכיר באיפ"א – ארגון היועצים הארגוניים.
בני מרגליות - אימון לפריצת דרך
הכשרת מאמנים לפריצת דרך, אימון וייעוץ למשתוקקים ליצור מציאות יוצאת דופן בחייהם. בסופרויז'ן למאמנים וליועצים ארגוניים, ומאמן בעלי תשוקה להצלחה בגדול.
מודיעין
קישור לאתר
אוכל ומתכונים - מסעדות
תאריך: 10/5/2011
תגיות:   תענוג    פינוק    שרות    שירות    כוסות    שרות מעל ומעבר    הרצאה נפלאה    בני מרגליות   


ממומן

מאמרים נוספים בתחום אוכל ומתכונים - מסעדות

מסעדות במודיעין / לילך כהן
אות כיצד חיי הלילה של העיר מודיעין מציעים יותר ויותר אפשרויות. אם בתחילת דרכה של עיר זו היו בה מספר מצומצם של מקומות בילוי הרי שכיום יש בה מרכזים מפותחים יותר ומספר מכובד של מקומות לאכול בהם כמו שצריך
הזמנת סושי: בין טהרנות לפיוז'ן / אביב יועצים
את מנות הסושי השונות, את המסעדות השונות המציעות מאכלים יפניים ואת המקומות השונים שמספקים שירותי הזמנת סושי ניתן למקם על ציר ארוך שנמתח בין שני קטבים: טהרנות ופיוז'ן מוחלט.
הצוף של החיים! / בני מרגליות
נפלאות הבריאה!
סושי: איך ליהנות בפעם הראשונה? / אביב יועצים
האם את חדשים בתחום של אכילת סושי? אני מקווה שהמדריך הזה יציע לכם קצת מידע שיעזור לכם למצוא את "שביל הזהב" אל עבר אכילת סושי, אם אתם חדשים בתחום.
הקמת מסעדה / יוני פרסקי
הקמת מסעדה
סושי: איך אוכלים? / אביב יועצים
כמו שיש הרבה מאד סוגים של סושי, יש גם הרבה מאד שיטות שונות לאכול סושי. ייתכן והמילה שיטה היא לא המילה המתאימה בהקשר הזה. למעשה מדובר בדרכים שונות שבהם אנשים שונים ניגשים לאכילת סושי.
סושי וההשפעה היפנית / אביב יועצים
היפנים הם אנשים מיוחדים. תמיד הם עושים דברים אחרת. למרות שהם היו בין העמים הראשונים שאימצו את המערב ואת המודרניזציה, הם הצליחו לשמור על צביון ייחודי.
סושי: אירוח בסטייל / אביב יועצים
סיפור אמיתי שאולי קרה על אירוח בסטייל בזכות הזמנת סושי מוצלחת.
סושי: הרבה יותר מטעם / אביב יועצים
את הסושי היפנים אוכלים כבר אלפי שנים ומחקרים מראים כי תוחלת החיים הגבוהה שלהם קשורה לתזונתם הצמחונית ולעובדה שהם אוכלים הרבה דגים.
סושי: מעט הוא הרבה / אביב יועצים
על סושי היה אפשר לומר: מעט שהוא הרבה, קטן שהוא גדול ועני שהוא עשיר.
מאמרים תפריט ראשי
שאלות ותשובות
יתרונות
אודות
הסבר
צור קשר
 
 
 
אודות | צור קשר | מפת האתר | אינדקס אתרים | sitemap | סניפים