פסטה ריקוטה \בולגרית
200 גר פסטה (ממולץ בפנה\פרפדלה\פרפרים)
60 גר גבינת ריקוטה או בולגרית
40 גר ע.מיובשות
20 גר זיתים שחורים איכותיים (רצוי קלמטה)
70 גר ברוקולי מאודה\מוקפץ
נבטים סיניים\אלפלפא
30\40 גר אגוזים\מלך\פקאן\פיסטוק\צנובר
מלח פלפל
שמן זית
שמן שומשום\סויה\בוטנים
פסטה מבושלת ("אל דנטה") מערבבים את כל המוצרים ביחד (אם צריך ורצוי להקפיץ את הברוקולי עם שמן שומשום או בוטנים עם האגוזים)...מטבלים שמן זית מלח פלפל...אפשר חם או קר.