מאמר - האתר הראשי להפצת מאמרים וקידום מקצועי
כניסה למערכת כותבי מאמרים כתיבת מאמר חיפוש מאמר מאמרים
 
 

מיכל הירש

עיצוב עוגות בבצק סוכר
שמי מיכל, אני אמא לשלושה בנים ובעלת תואר שני בתכנון. אני עוסקת בתחום מאז שנת 2003 ועושה את הכל באהבה והנאה רבה
שם העסק:יופי של עוגות
כתובת העסק:נהריה נהריה
[email protected]
עיצוב עוגות בבצק סוכר וסדנאות מתוקות. מתמחה בהפעלת ימי הולדת לילדים - פיות, שוקולד, פיראטים ועוד.. מנחה סדנאות בבצק סוכר למבוגרים בערבי גיבוש, ימי כיף וכן סדנאות ""אחד על אחד"
 
 
 
רשימת המאמרים של מיכל הירש
איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות
יה והיתרונות שלו הפכו אותו למשהו שניתן למצוא בבתים רבים, ולא רק אצל "מושבעי אפיה" אבל...איך אופים בזה בכלל? במאמר מוסבורות ומודגמות שתי שיטות לאפיה ברינג. לקבלת עוגה גבוהה ויפה...ממש כמו בקונדיטוריה.
אוכל ומתכונים - עוגות
תאריך: 27/9/2010
תגיות:   אפיה   רינג   איך   שימוש   בצק   סוכר  
 
מאמרים תפריט ראשי
שאלות ותשובות
יתרונות
אודות
הסבר
צור קשר
 
 
 
אודות | צור קשר | מפת האתר | אינדקס אתרים | sitemap | סניפים